cbd olie roken

CBD olie roken? Ja, maar dan wel CBD e-liquid!

Robert Blogs Leave a Comment

CBD olie is tegenwoordig een populair voedingssupplement. Maar wist je dat je in plaats van druppels, ook heel gemakkelijk CBD kunt roken? Rookbare CBD olie wordt CBD e-liquid genoemd. En dit is perfect voor wanneer je alle gezonde eigenschappen van CBD op wilt nemen, maar tegelijkertijd wilt ontspannen!

CBD olie roken met e-smoker

Met een e-smoker of vaporizer is het nu gemakkelijker dan ooit om CBD olie te roken. Er zijn overal (vooral in webshops) diverse soorten e-liquids te vinden met CBD erin. En in een enorm scala aan smaken!

Pure CBD in rookbare vorm

CBD e-liquid kun je vinden in alle soorten en maten. Naast verschillende smaakjes en hoeveelheden, zijn er ook diverse concentraties. In de ene CBD e-liquid kan een hogere concentratie CBD zitten dan de ander. Het is maar net wat je nodig hebt. 50mg is een uitstekende hoeveelheid wanneer je graag wilt beginnen met CBD roken. Met een lagere concentratie is het namelijk een stuk eenvoudiger om een spiegel op te bouwen. Voordat het effect van de plantaardige stof CBD in werking trekt, moet je het namelijk (gemiddeld) zo’n twee weken gebruiken.

In alle smaken

De liquids heb je in allerlei soorten smaken. Zoals vanille, tab, perzik, marihuana, menthol, diverse soorten theesmaken en vele anderen. Voor iedereen zit er dus wel een geschikt smaakje tussen! Dat maakt ook dat deze rookbare vorm van CBD door een grote groep mensen wordt gebruikt. Om gelijk alle smaken in ons aanbod te zien, kun je onze CBD e-liquid shop bezoeken.

CBD e-liquid met nicotine

Naast alle pure CBD e-liquids die je online kunt vinden, zijn er voor de tabaksrokers onder ons CBD e-liquids met nicotine. Dit is uiteraard de verslavende stof in sigaretten, dus voor niet-rokers wordt het afgewezen om hieraan te beginnen. Voor rokers kan het echter een super goed idee zijn om de overstap naar een e-smoker met CBD e-liquid te maken. Hier zit namelijk geen teer in, zoals in tabak. CBD olie roken kan dan ook een verzachtende werking op de luchtweg hebben. Bovendien wordt de CBD in rookbare vorm sneller opgenomen in het lichaam en kan deze overstap je helpen om helemaal af te stappen van de sigaretten.

Geef een reactie